Често задавани въпроси

Често задавани въпроси - Liseto.bg

Остани си вкъщи — пазарувай онлайн!

Всички преминаваме през труден период и ние от екипът на Liseto.bg, бихме искали Ви уверим, че ще продължим да работим и да доставяме Вашите поръчки със същото качество, както и до сега. Но бихме искали също и да Ви помолим да защитите себе си и другите около Вас, като си останете у дома! Следвайте тези препоръки, с които лесно бихте могли да защитите себе си и Вашите близки, когато пазарувате онлайн или получавате куриерска пратка при доставка.

I. Плащане с карта.

Избягвайте плащане в брой, тъй като банкнотите се предават от ръка на ръка и лесно биха могли да са потенциален преносител на COVID-19. В Liseto.bg бихте могли да платите онлайн с карта при завършване на Вашата поръчка или с картово плащане към куриер на Еконт при получаване.

II. Доставка.

Избягвайте места, на които се събират много хора, така бихте могли да се предпазите най-добре. Изберете доставка до адрес или до Еконтомат, избягвайте да поръчвате с доставка до офис. Разбира се, поръчки до офис на Еконт също ще бъдат доставяни.

III. Връщане и замяна.

В случай, че бихте искали да замените размер или върнете продукт, който сте поръчали, бихме искали да Ви препоръчаме да заявите куриер от адрес. Така няма да Ви се налага да посещавате офис на Еконт, за да изпратите продукта обратно.

Бихме искали също и да Ви информираме, че запазваме опцията "Преглед и тест при получаване".

III. Безопасност и дезинфекция.

Бихме желали да Ви информираме, че ние и всички наши партньори от България и доставчици от Полша спазват всички предпазни мерки на Здравното Министерство на всяка една държава. Всички пратки се дезинфекцират от всяка куриерска мрежа, която използваме Еконт България, GLS Poland и DPD, а куриерите използват предпазни средства за тяхно и Ваше здраве! 

Останете си вкъщи, а ние ще приготвим Вашите поръчки, ще ги изпратим и ще Ви ги доставим възможно най-бързо, изпълнявайки необходимите мерки за безопасност и дезинфекция.

В случай, че се нуждаете от повече информация или имате въпроси относно Ваши поръчки или доставка, моля свържете се с нас на office@liseto.com или на телефон 0878599679.

Бъдете здрави!

Искрено Ваш,
Екипът на Liseto.bg

 

Copyright © 2018-2020 LISETOMODA SRL C.U.I: RO40943428, Reg. Com. J40/4815/2019