Връщане и замяна

Политика на връщане и замяна на онлайн магазин Liseto.bg

В онлайн магазин Liseto.bg се стремим да Ви предоставим пълна и точна информация за размерите, и състава на продуктите, които предлагаме. Моля, вземете под внимание, че може да има размиване в мерките на определени продукти, спрямо тези, които сме указали в продуктовото описание. Мерките са в сантиметри и могат да варират за определени размери при различните марки. Посочените размери на Liseto.bg са европейски. В случай, че поръчате продукт, който не Ви е по мярка, разбира се, винаги можете да го замените в срок от 14 календарни дни от получаването му, ако не е използван или не е с нарушен търговски вид.   

Условията, при които можете да върнете продуктите:

I. Връщане на закупени продукти, според Закона за търговия от разстояние (Наредба № 130/2000).

Ако желаете да върнете закупени от Liseto.bg продукти, можете да го направите в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на поръчката ви с куриерска фирма по избор. За целта трябва да попълните придружаващият пратката Формуляр за връщане и Замяна собственоръчно или в случай, че не го пазите, бихте могли да го изтеглите от тук, след което го разпечатайте и попълнете собственоръчно, преди да изпратите стоката обратно към нас. Заедно с продукта приложете копие от фактурата за покупка. Във формуляра за връщане имате две опции:

1.1. Замяна на продукта - В случай, че изберете замяна на продукт - трябва да изпълните горепосочените условия и да ни върнете продукта. При регистриране на вашето връщане, ще бъдете уведомени чрез имейл. За доставка на новия продукт, също ще бъдете информирани чрез имейл.

1.2. Възстановяване на сумата - В случай, че сте избрали възстановяване на заплатената от вас сума, тя ще ви бъде изпратена, по банков път в срок от 14 календарни дни (срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни) от датата на регистрирането на върнатия от вас продукт, в нашия склад. Всекидневно пристигат много колети, възможно е да не можем да регистрираме колетът на в денят на постъпване в складът на Liseto.bg.Възстановената сума не включва заплатените транспортни разходи.

  • Не се приемат за връщане продукти, които представляват физически промени, наранявания, драскотини, удари и т.н.
  • Продуктите трябва да бъдат изпратени обратно към нас, без наложен платеж с куриерска фирма по избор.
  • От хигиенни съображения, бельото и банските костюми, не могат да бъдат върнати или подменени.

Изпращането е за сметка на клиента и трябва да бъде извършено с куриерска фирма по избор до адрес: Русе, П.К. 7013, Бул. "Липник" №106, до Инаут Трейд - За онлайн магазин Liseto.bg

Върнатите продукти, както и опаковките трябва да бъдат в същото състояние, в което са били доставени (без следи от употреба, в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети в непроменено състояние и придружаващите документи), заедно с копие от фактурата за покупката.

Продуктът трябва да бъде върнат в добро състояние, в торбичката или в оригиналната кутия, неизползван и ненадраскан. В противен случай, той може да бъде изпратен обратно на клиента.

II. Повредени или дефектни стоки, при получаване/приемане.

Ние правим всичко възможно нашите продукти да бъдат доставени без дефекти. Все пак ако получите дефектен продукт, е нужно да:

2.1. Попълнете онлайн Формуляра за връщане, където упоменете причина за връщане.

2.2. Изпратете на адрес: office@liseto.bg, две снимки (една на продукта и една на дефекта).

Снимките ще бъдат предадени на отдел Рекламации и в най-кратък срок ще се свържем с вас за уточняване на детайлите по връщането.

III. Грешно доставени продукти.

3.1. Попълнете онлайн Формуляра за връщане, където упоменете причина за връщане.

3.2. Изпратете на адрес: office@liseto.bg, две снимки (една на продукта и една на етикета).

Снимките ще бъдат предадени на отдел Рекламации и в най-кратък срок ще се свържем с вас за уточняване на детайлите по връщането.

За повече информация относно плащания на Liseto.bg, моля свържете се с нас на office@liseto.com или на телефон 0878599679.

Copyright © 2018-2020 LISETOMODA SRL C.U.I: RO40943428, Reg. Com. J40/4815/2019